Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αναβάλλονται την Τρίτη οι Πανελλαδικές σε Λέσβο και Χίο λόγω του φονικού σεισμού

Αναβάλλονται την Τρίτη οι Πανελλαδικές σε Λέσβο και Χίο λόγω του φονικού σεισμού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με ανακοίνωσή του κάνει γνωστό ότι λόγω της ισχυρής δόνησης που έπληξε τα νησιά της Λέσβου και της Χίου αναβάλλει τις αυριανές Πανελλαδικές Εξετάσεις των υποψηφίων των ΕΠΑΛ στα δύο αυτά νησιά.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση «αύριο θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση αφού έχει αξιολογηθεί η κατάσταση από τις αρμόδιες υπηρεσίες και έχει διαμορφωθεί πληρέστερη εικόνα της κατάστασης των σχολικών συγκροτημάτων που έχουν οριστεί ως εξεταστικά κέντρα σε Λέσβο και Χίο».

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του υπουργείου «είναι αυτονόητο ότι προέχει η ασφάλεια των μαθητών που διαγωνίζονται, η εξασφάλιση της συμμετοχής όλων με ίσους όρους».

Το υπουργείο, εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί, θα επανέλθει με νεότερη ανακοίνωση εξασφαλίζοντας την ομαλή συνέχεια των πανελλαδικών εξετάσεων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας για ναυάγιο στη Χίο: Καμία συγκάλυψη – Η κυβέρνηση ειδικεύεται στις πολιτικές συσκότισης

Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες – Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών

Χίος: Πληροφορίες για 4 νεκρούς μετά από συμπλοκή του Λιμενικού με σκάφος διακινητών

Εθνικό Απολυτήριο: Ξεκινά ο εθνικός διάλογος – Ποιους μαθητές αφορά – Διατηρούνται οι Πανελλαδικές

Λέσβος: Αθωώθηκαν οι διασώστες της υπόθεσης ERCI

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr