ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Τελευταία προειδοποίηση - Τελεσίγραφο της ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα σε Μητσοτάκη και στο «σκυλάκι» του: «Μιλήστε με ονόματα όχι με
Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη
«Μπλε τσουνάμι» σάρωσε το Κογκρέσο - Στον έλεγχο των Δημοκρατικών Γερουσία και Βουλή των Αντιπροσώπων
Γάζα: Παλαιστίνιοι πολιτοφύλακες καταδιώκουν τζιχαντιστές της Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κατηγορίες για φοροδιαφυγή ύψους 14,7 εκατομμυρίων ευρώ απήγγειλαν οι εισαγγελικές Αρχές στην Ισπανία κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο, σύμφωνα με την El Pais.
Ο Πορτογάλος σταρ της Ρεάλ φέρεται να απέκρυψε 14,7 εκατ. ευρώ από την εφορία μεταξύ του 2011 και του 2014.
Ο 32χρονος παίκτης φέρεται να είχε συστήσει μία εταιρεία προκειμένου να αποκρύψει από την ισπανική εφορία τα τεράστια έσοδα από την εμπορική εκμετάλλευση της εικόνας του.
Σύμφωνα με την El Pais, το κατηγορητήριο αναφέρει πως ο Ρονάλντο απέκρυψε 1,39 εκατ. το 2011, 1,66 εκατ. το 2012, 3,2 εκατ. το 2013 και 8,5 εκατ. το 2014. Μάλιστα, από τη στιγμή που το ποσό που δεν δηλώθηκε ξεπερνά τις 120.000 ευρώ το χρόνο, η κατηγορία αφορά απάτη και τιμωρείται με φυλάκιση για ένα ως πέντε έτη.























































