ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»
Αλλοδαποί αγοράζουν τη Μύκονο - Βίλες «χρυσάφι» και χρυσές δουλίτσες «ρίαλ εστέιτ»
Η Χαμάς μεταφέρει πολλές από τις επιχειρήσεις της από το Κατάρ στην Τουρκία
Παρανάλωμα του πυρός 306.000 στρέμματα και ο Μητσοτάκης δηλώνει: «Όταν καίγεται ένα δάσος δεν σημαίνει ότι χάνεται...»
55χρονος Μυστράς: «Κρατούσα τον πατέρα μου στον καταψύκτη για να παίρνω τη σύνταξη» 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά από καταγγελία ανήλικης για βιασμό, συνελήφθησαν χθες και σήμερα, δυνάμει ενταλμάτων, στα Άνω Λιόσια και στις Αχαρνές αντίστοιχα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δυο ημεδαποί ΡΟΜΑ (28χρονος και 26χρονη) για ασελγείς πράξεις και συνέργεια σε αυτές.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ., στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, διαπιστώθηκε ότι η 26χρονη συλληφθείσα, απογευματινές ώρες της 2-4-2014, προσέγγισε 17χρονη ημεδαπή στην Πλατεία Ομονοίας και με απατηλές υποσχέσεις την έπεισε να την ακολουθήσει σε κατάστημα «καφέ» στην περιοχή των Αχαρνών.
Στη συνέχεια στο κατάστημα εμφανίσθηκε ο 28χρονος, ο οποίος τις επιβίβασε και τις μετέφερε με το αυτοκίνητο του σε ερημική τοποθεσία της περιοχής, όπου η 26χρονη προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της 17χρονης.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών Αθηνών.























































