ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συγκλονισμένη είναι η μικρή κοινωνία στα Γιαννιτσά από την θλιβερή κατάληξη του 18χρονου μαθητή που έχασε την ζωή του πηδώντας από ταράτσα πολυκατοικίας λίγο πριν δώσει Πανελλαδικές εξετάσεις.
Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που δημοσιεύει το site Seleo ο 18χρονος δεν πήγε καν να δώσει εξετάσεις, αλλά πήγε κατευθείαν στην ταράτσα της πολυκατοικίας που βρίσκεται δίπλα στο 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών, από όπου και έπεσε με αποτέλεσμα να δώσει τέλος στη ζωή του.
Το παιδί μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου και κατέληξε, ενώ για τυπικούς λόγους μεταφέρθηκε έπειτα και στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Οι γονείς του παιδιού αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.























































