ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την Παρασκευή το πρωί ανακοινώνονται οι βαθμοί των Πανελλαδικών 2017

Την Παρασκευή το πρωί ανακοινώνονται οι βαθμοί των Πανελλαδικών 2017
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι οι βαθμοί των Πανελλαδικών 2017 για τα ΓΕΛ και τα ΕΠΑΛ προγραμματίζεται να ανακοινωθούν την Παρασκευή 30-6-2017, περί τις 11:00 π.μ. σε όλα τα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ της χώρας.

Οι υποψήφιοι έχουν την δυνατότητα να υπολογίσουν τα μόρια τους για να δουν αν πιάνουν τις περσινές βάσεις εισαγωγής.

Ταυτόχρονα, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Από την Πέμπτη 6-7-2017 και μετά, όλοι οι υποψήφιοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 14-7-2017. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΛ.Α.Σ.: Για τον Μητσοτάκη η παιδεία ΔΕΝ είναι πυλώνας εθνικής ανάπτυξης – Το πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ. για τα παιδιά της πατρίδας

Ο Αλ. Τσίπρας τελειώνει τη νεοφιλελεύθερη κερδοσκοπία στην εκπαίδευση: «Φοιτητική υποτροφία 500 ευρώ τον μήνα» – «Καταργούμε τις Πανελλαδικές»

Politico: Η Ελλάδα «σαμποτάρει» τα σχέδιά της για το brain drain – Πώς κατέρρευσε το πρόγραμμα των 80 εκατ. ευρώ

Πανελλήνιες 2026: Την Πέμπη 23/7 οι βάσεις εισαγωγής – Πώς θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι

ΕΛΑΣ: Καταργούμε τις Πανελλαδικές – Όλο το σχέδιο για την παιδεία με 5+1 εμβληματικές παρεμβάσεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr