ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έρχεται θερμή εισβολή: Ποιες πόλεις θα «χτυπήσουν» 40αρια
ΕΛ.Α.Σ.: Ο Μητσοτάκης ζητά και τρίτη τετραετία για ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ τίποτα! - Τα ψέματά του για τη βιομηχανία
Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Θάνος Τζήμερος γνωστός για τις αθλιότητές του, αλλά και για τους τραμπουκισμούς στους οποίους πρωταγωνίστησε τελευταία, επιδόθηκε σε νέο παραλήρημα και εξαπέλυσε άθλια επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε «ολίγιστο και ευλύγιστο ανθρωπάκι».
Σε άλλη μια ανάρτηση με αφορμή την επέτειο του δημοψηφίσματος, ο Τζήμερος είπε για τον Προκόπη Παυλόπουλο. “Ούτε τους θεσμούς της… αστικής Δημοκρατίας δεν σέβονται πια οι “νεοφιλελεύθεροι”. Να θυμίσουμε ότι πριν το δημοψήφισμα ο Τζήμερος μαζί με μία παρέα γραφικών είχε συνυπογράψει επιστολή υποστήριξης της Γερμανίας, που στρεφόταν ευθέως κατά της Ελλάδας.

























































