ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιατσεσλάβ Πονομάρεφ, Ντιντιέ Μπουρκχάλτερ, Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), Ουκρανία, Ρωσία, Σλοβιάντσκ,


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την
Κύπρος - Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Πόλεμος εντυπώσεων κατά του Μητροπολίτη που ξεσκέπασε το σκάνδαλο
Φλόριντα: Συνελήφθη ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ - Είχε στην κατοχή του υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι τέσσερις παρατηρητές του ΟΑΣΕ που αγνοούνται από την Τρίτη, βρίσκονται στα χέρια χέρια των φιλορώσων αυτονομιστών του Σλοβιάντσκ, όπως δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Βιατσεσλάβ Πονομάρεφ.
«Τούς συλλάβαμε. Θα διαπιστώσουμε ποιοι είναι, πού πήγαιναν και για ποιον λόγο, και θα τούς απελευθερώσουμε», δήλωσε στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax και πρόσθεσε πως: «Τούς είχαμε πει να μην μετακινηθούν για κάποιο διάστημα, αλλά αυτοί οι τέσσερις ήταν οι πιο παράτολμοι. Φυσικά, συνελήφθησαν»
Ο Πονομάρεφ εκτίμησε ότι είναι πιθανόν οι τέσσερις να είχαν κατασκοπευτικές δραστηριότητες.
Από πλευράς του ο ΟΑΣΕ ανακοίνωσε χθες ότι έχει χάσει την επαφή του με τους τέσσερις παρατηρητές, έναν Δανό, έναν Εσθονό, έναν Τούρκο και έναν Ελβετό, οι οποίοι φέρεται ότι συνελήφθησαν σε μπλόκο των αυτονομιστών το βράδυ της Δευτέρας.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ουκρανίας κατηγόρησε τους αυτονομιστές ότι κρατούν την ομάδα των διεθνών παρατηρητών.
Ο προεδρεύων του ΟΑΣΕ Ντιντιέ Μπουρκχάλτερ ζήτησε χθες «την άμεση και άνευ όρων απελευθέρωσή τους», χαρακτηρίζοντας την κράτησή τους «πράξη σαμποτάζ των διεθνών προσπαθειών υποστήριξης της Ουκρανίας για να ξεπεράσει την κρίση».























































