ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απολύσεις, Δημόσιοι Υπάλληλοι, Πραξικόπημα, Πραξικόπημα Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας
Ηλιούπολη - Το σημείωμα της 17χρονης πριν πέσει στο κενό: «Αυτός ο κόσμος δεν είναι πια για μένα»
Ισραήλ: Σε τροχιά πρόωρων εκλογών λόγω των Υπερορθόδοξων Εβραίων - «Τέρμα η εμπιστοσύνη στον Νετανιάχου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παραμονή της πρώτης επετείου από το αποτυχημένο πραξικόπημα και ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προέβη σε νέες μαζικές απολύσεις. Αυτή τη φορά παύθηκαν από την υπηρεσία τους 7.000 αστυνομικοί, δημόσιοι υπάλληλοι και πανεπιστημιακοί.
Το διάταγμα που δημοσιεύτηκε σήμερα εντάσσεται στα μέτρα καταστολής που υιοθετήθηκαν μετά περσινή απόπειρα. Ως γνωστό, η Άγκυρα κατηγορεί ως ενορχηστρωτή του τον ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, πρώην σύμμαχο του Ερντογάν που σήμερα ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ.
Συνολικά έχουν απολυθεί ή τεθεί σε υποχρεωτική αργία περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι και έχουν συλληφθεί 50.000 στρατιωτικοί, αστυνομικοί, δικαστικοί, καθηγητές και άλλοι.
Με βάση το τελευταίο διάταγμα, εκτός από τις απολύσεις χάνουν και το βαθμό τους 342 απόστρατοι αστυνομικοί και στρατιωτικοί.
Περισσότεροι από 240 άνθρωποι, οι περισσότεροι πολίτες, σκοτώθηκαν πέρσι τον Ιούλιο, όταν ένα μικρό μέρος του στρατού προσπάθησε να ανατρέψει την κυβέρνηση του Ερντογάν.























































