ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Υπουργείο Οικονομικών,


















































Πλήγμα στην Κασπία: Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις κατέστρεψαν μυστική ιρανική βάση αεράμυνας σε απόσταση 1.600 χιλιομέτρων
Ο Νίκος Δένδιας στα Εμιράτα: Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των ΗΑΕ κι όλη τη ηγεσία
Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την ανάκληση του ελληνικού διαβατηρίου του Τόμας Γουόκαπ - Η απάντηση του Ολυμπιακού με φωτογραφίες
Ενεργειακή διέξοδος μέσω Ανατολικής Μεσογείου: Η αναβίωση του EastMed ως απάντηση στα αδιέξοδα
Τραμπ προς Συμμάχους: «Πολεμήστε μόνοι σας για το πετρέλαιό σας ή αγοράστε από εμάς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την δυνατότητα να δηλώνεται ως ακατάσχετος ο λογαριασμός πληρωμών που τυχόν έχουν οι φορολογούμενοι στα «ηλεκτρονικά πορτοφόλια» προβλέπει, μεταξύ άλλων, το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που πρόκειται να κατατεθεί σήμερα στη Βουλή.
Σήμερα, οι φορολογούμενοι μπορούν να δηλώνουν ως ακατάσχετο από οφειλές που έχουν προς το Δημόσιο, έναν λογαριασμό καταθέσεων έως του ποσού των 1.250 ευρώ.
Στο εξής, βάση της συγκεκριμένης διάταξης που θα προβλέπεται στο νομοσχέδιο, θα μπορούν επιλέξουν ως ακατάσχετο, τον λογαριασμό που έχουν στα εγκατεστημένα στη χώρα μας ιδρύματα ηλεκτρονικού χρήματος.
Με το νομοσχέδιο θα ρυθμίζεται επίσης, το θέμα της καταβολής της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος για τα νομικά πρόσωπα.
Ειδικότερα, θα προβλέπεται ότι η προθεσμία καταβολής της πρώτης δόσης παραμένει η 31η Ιουλίου, παρά την παράταση που δόθηκε στην προθεσμία υποβολής των δηλώσεων.
Εξάλλου, με το νομοσχέδιο θα προστίθενται κατηγορίες αγαθών στον μειωμένο συντελεστή ΦΠΑ, μεταξύ των οποίων και τα αγροτικά εφόδια, τα οποία εκ παραδρομής δεν είχαν περιληφθεί στον τελευταίο νόμο του υπουργείου Οικονομικών.























































