ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κινηματογράφος, Πραξικόπημα, Πραξικόπημα Τουρκία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Γιώργος Μαζωνάκης: «Βόμβα» Άδωνι για την «κλινική» Stem Cell στο Κολωνάκι - Είχε άδεια απλού παθολογικού ιατρείου
Δημοσκόπηση GPO: Ανεβαίνουν ΝΔ και ΕΛΑΣ - Χαμηλή η αποδοχή των μέτρων της ΔΕΘ
Συνέδριο MEAD: Το καθεστώς του Ιράν καταρρέει αρχές 2027 - Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να καταστρέψει την ανθρωπότητα σε 20
Αλ. Τσίπρας: ΤΩΡΑ επέκταση των χωρικών υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια
Ισραηλινός Αρχηγός Ναυτικού: «Δεν υπάρχει πλέον κανένα απομακρυσμένο μέτωπο» - Μήνυμα προς Τουρκία και Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η φαεινή ιδέα που είχε ένας παραγωγός να κάνει ταινία που αφορά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016 και δείχνει τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να δολοφονείται, τον έστειλε πίσω από τα κάγκελα.
Με συνοπτικές διαδικασίες συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση από το δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης ο παραγωγός της ταινίας Ali Avcı που «σκοτώνει» τον Τούρκο Πρόεδρο.
O Τούρκος Ali Avcı συνελήφθη, στις 13 Ιουλίου, στο σπίτι του, μόλις λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ της ταινίας του. «Το Ξύπνημα», όπως ονομάζεται η ταινία, περιλαμβάνει σκηνές στις οποίες δολοφονείται ο Ερντογάν, η σύζυγός του, Εμινέ, και ο γιος του, Μπιλάλ, στο σπίτι τους στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Avcı κατηγορήθηκε ότι είναι οπαδός του Φετουλάχ Γκιουλέν, του εχθρού του Ερντογάν. Ο Γκιουλέν, που ζει αυτοεξόριστος στις ΗΠΑ, αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την ταινία και το περιστατικό.























































