ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γεωπολιτική κωλοτούμπα από τη Βουλή της Λιβύης: Αναγνώρισε την ανυπόστατη ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης - Στο ελληνικό ΥΠΕΞ όλα καλά;
ΕΛ.Α.Σ.: Η κύρωση του ανυπόστατου τουρκολιβυκού μνημονίου από τη λιβυκή Βουλή ήττα του Μητσοτάκη
Δημοσκόπηση Opinion Poll για την Αττική: ΝΔ 26,3% - ΕΛΑΣ 13,9% - Μονοψήφιο το ΠΑΣΟΚ 8,6%
«Ανακαίνιση Κατοικίας»: Δείτε πως μπορείτε να λάβετε επιδοτήσεις έως 95% και 36.000 ευρώ
Ούρσουλα: Άκυρη κι ανυπόστατη η ψευτοριοθέτηση ΑΟΖ Τουρκίας Λιβύης στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οκτώ εργάτριες κάηκαν ζωντανές στις Φιλιππίνες, κλειδωμένες μέσα σε μια αποθήκη όπου ξέσπασε πυρκαγιά.
Η αποθήκη που είχε κλειδώσει ο ιδιοκτήτης εξωτερικά με λουκέτο βρισκόταν στο δεύτερο όροφο κτιρίου και έτσι τα θύματα δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από την πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από τα χαράματα στο προάστιο Πασάι της Μανίλας.
Εννέα άλλοι εργάτες κατάφεραν να διαφύγουν, καθώς ο ιδιοκτήτης δεν είχε κλειδώσει το δικό τους δωμάτιο κι έτσι μπόρεσαν να πηδήξουν στη στέγη ενός γειτονικού κτηρίου.
Το Γραφείο Αντιπυρικής Προστασίας ανακοίνωσε πως η αποθήκη χρησιμοποιείτο για την αποθήκευση DVD και συσκευών αναπαραγωγής DVD.























































