ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιμπραήμ Καραγκιούλ: Η Τουρκία πρέπει να κατακτήσει Συρία, Λίβανο, Παλαιστίνη και το Ισραήλ να καταστραφεί - «Όποιος συμμαχεί με το
Ο Νίκος Δένδιας στις ΗΠΑ - Ποιους θα συναντήσει
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
Η Μοσάντ ομολογεί: Χάσαμε στέλεχος στις επιχειρήσεις κατά του Ιράν
Το φερέφωνο του Ερντογάν, Ιμπραήμ Καραγκιούλ, απείλησε με πόλεμο Ελλάδα και Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οκτώ εργάτριες κάηκαν ζωντανές στις Φιλιππίνες, κλειδωμένες μέσα σε μια αποθήκη όπου ξέσπασε πυρκαγιά.
Η αποθήκη που είχε κλειδώσει ο ιδιοκτήτης εξωτερικά με λουκέτο βρισκόταν στο δεύτερο όροφο κτιρίου και έτσι τα θύματα δεν μπόρεσαν να ξεφύγουν από την πυρκαγιά που ξέσπασε πριν από τα χαράματα στο προάστιο Πασάι της Μανίλας.
Εννέα άλλοι εργάτες κατάφεραν να διαφύγουν, καθώς ο ιδιοκτήτης δεν είχε κλειδώσει το δικό τους δωμάτιο κι έτσι μπόρεσαν να πηδήξουν στη στέγη ενός γειτονικού κτηρίου.
Το Γραφείο Αντιπυρικής Προστασίας ανακοίνωσε πως η αποθήκη χρησιμοποιείτο για την αποθήκευση DVD και συσκευών αναπαραγωγής DVD.























































