ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πόρτα της ανακρίτριας Κέρκυρας, αναμένεται να περάσουν την Τρίτη, τρεις Ρομά 25, 30 και 32 ετών αντίστοιχα που κατηγορούνται για εμπρησμό από πρόθεση.
Οι τρεις νεαροί που συνελήφθησαν με την αυτόφωρο διαδικασία, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κέρκυρας και προσήχθησαν στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κατηγορούνται για εμπρησμό -το Σάββατο- σε αγροτική περιοχή στο λιβάδι Ρόπα, που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή περίπου 10 στρεμμάτων αγροτικής έκτασης και ελαιοδέντρων και την άμεσα επικινδυνότητα δύο εξοχικών κατοικίων και μίας αποθήκης, με τη φωτιά να φτάνει στον προαύλιο χώρο των οικημάτων.
Οι τρεις Ρομά οδηγήθηκαν το απόγευμα, από άνδρες του πυροσβεστικού τμήματος Κέρκυρας, στον Eισαγγελέα Κέρκυρας που τους παρέπεμψε στην Ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη.























































