ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Βρόμικη Βόμβα, Ινδονησία, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Πυρηνικά Όπλα, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Αρχές της Ινδονησίας, αποκάλυψαν ότι ματαίωσαν χτύπημα που ετοίμαζε ομάδα τζιχαντιστών.
Η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις 5 υπόπτων μετά από επιδρομές σε σπίτια στο Μπαντούγκ της Δυτικής Ιάβας, περιοχή στην οποία εισρέουν πολλοί ισλαμιστές τρομοκράτες που εκτοπίζονται από άλλα κράτη.
Ο όλος σχεδιασμός ήταν ιδιαίτερα περίπλοκος, καθώς οι εξτρεμιστές σχέδιαζαν να ανακατέψουν μια σειρά από εξαιρετικά επικίνδυνα υλικά, από ραδιενεργό ουράνιο ως και «σπιτικά» εκρηκτικά για την ενεργοποίηση της βόμβας.
Στην πραγματικότητα, η συσκευή θα ήταν, στην καλύτερη περίπτωση, συσκευή ακτινολογικής διασποράς ή βρώμικη βόμβα που θα μπορούσε να ψεκάζει ραδιενεργό υλικό όταν θα γινόταν η έκρηξη της συμβατικής βόμβας, σύμφωνα με το Reuters.
Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι η ισχύ της βόμβας θα ήταν εξαιρετικά ισχυρή και οι καταστροφές που θα προκαλούσε, ανυπολόγιστες.























































