ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Κικίλιας, ΕΝΦΙΑ, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Φορολογία Ακινήτων,


















































NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19; 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγορεί πως λέει ψέματα στους πολίτες, με αφορμή τον ΕΝΦΙΑ, ασκεί ο Βασίλης Κικίλιας.
Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει, πως «από σήμερα οι εξαντλημένοι από τους φόρους συμπολίτες μας, καλούνται να πληρώσουν άλλα 3,1 δισ. ευρώ για τον ΕΝΦΙΑ» κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για τις δηλώσεις του, πως «θα τον καταργούσε πρόπερσι και θα τον μείωνε πέρσι».
Μάλιστα, ο κ. Κικίλιας υπενθυμίζει τη δέσμευση του προέδρου της ΝΔ για μείωση του ΕΝΦΙΑ. «Απέναντι στα συνεχή ψέματα Τσίπρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά τη γλώσσα της αλήθειας και έχει δεσμευτεί να μειώσει τον ΕΝΦΙΑ κατά 30% στα πρώτα δύο χρόνια της κυβέρνησής του» τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.
























































