ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις δραματικές ώρες που βιώνουν οι πολίτες του Χιούστον στο Τέξας που σαρώνεται από τον τυφώνα Χάρβεϊ περιέγραψε η δημοσιογράφος Ρούλα Κατσαούνη, η οποία βρίσκεται στην πόλη.
«Δεν έχω ξαναδεί τέτοια καταστροφή. Είχα καλέσει το 911 – για εσάς είναι το 100- και μου είπαν αν έχεις ένα, δυο μέτρα στο σπίτι σου μην μας παίρνεις τηλέφωνο. Δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε», ανέφερε η κ.Κατσαούνη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, υπογραμμίζοντας ότι τα σωστικά συνεργεία δίνουν προτεραιότητα στους ανθρώπους, που το νερό έχει ξεπεράσει τα δύο μέτρα και «δεν έχουν ανάσα».
«Αν μπορείς να πάρεις ανάσα κάτσε εκεί μέχρι να μπορέσουμε να πιάσουμε. Σε αυτούς που δεν μπορούν να πάρουν ανάσα, που είναι κάτω από το νερό, σε αυτούς θα πάμε πρώτα», τόνισε.
Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι ο τυφώνας θα συνεχίσει να σπέρνει το χάος και τις επόμενες ημέρες, ενώ ήδη μετρά οκτώ νεκρούς.
Σε ερώτηση για το αν έχουν δοθεί οδηγίες από τις Αρχές, απάντησε:
«Μας έχουν πει ότι μόλις αρχίσει να ανεβαίνει το νερό, να βγούμε από το σπίτι. Και ο Θεός θα σε βοηθήσει αν βρεις κάπου να πας, μέχρι να σε φτάσουμε».























































