ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία - Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ
Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Πέμπτη ανοίγει τις πύλες του το πρώτο πάρκο γυμνιστών στο Παρίσι σε μια έκταση 7.300 τετραγωνικών μέτρων.
Το πάρκο θα λειτουργήσει σε πρώτη φάση μέχρι τις 15 Οκτωβρίου στο 12ο διαμέρισμα και συγκεκριμένα στην περιοχή Bois de Vincennes.
Τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης ενώ τις επόμενες ημέρς το «γυμνό» πάρκο θα λειτουργεί από τις 8 το πρωί έως τις 19:30 το βράδυ.
Σύμφωνα με τον σύμβουλο της δημάρχου της γαλλικής πρωτεύουσας στο πάρκο θα μπουν ειδικές πινακίδες στις οποίες θα αναγράφεται ότι το πάρκο είναι ειδικά προορισμένο για τους γυμνιστές καθώς και ότι απαγορεύονται οι επιδειξίες.
«Χαίρομαι πάρα πολύ, είναι μια επιπλέον ελευθερία για τους λάτρεις της φύσης» πρόσθεσε ο ίδιος.
Από την πλευρά τους οι γυμνιστές σχολίασαν ότι αυτό δείχνει το πόσο ανοιχτόμυαλο είναι το Παρίσι.
Προς το παρόν οι γυμνιστές συγκεντρώνονται στην πισίνα Roger Le-Gall, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη βράδυ, αλλά τα μέλη του Συλλόγου Γυμνιστών του Παρισιού υποστήριζαν πως οι εγκαταστάσεις είναι μικρές και οι ίδιοι περιορίζονται.























































