ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με νέα εκπομπή παραμένει η Χριστίνα Λαμπίρη στο Έψιλον του Ιβάν Σαββίδη και όταν λέμε νέα δεν εννοούμε μόνο στο όνομα αλλά και στο περιεχόμενο.
Η νέα εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη θα λέγεται «Εμείς» και θα είναι ένα μαγκαζίνο με διάφορα θέματα από την επικαιρότητα που θα προβάλλεται στις 11.30 καθημερινά στο Epsilon.
Η παρουσιάστρια και η αρχισυντάκτριά της, άλλαξαν τελευταία στιγμή το concept της εκπομπής που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 11 Σεπτεμβρίου.
Η Χριστίνα θα είναι ολομόναχη στο πλατό και οι συνεργάτες της και δημοσιογράφοι θα «μπαινοβγαίνουν» όποτε αυτό είναι απαραίτητο.























































