ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βόρεια Κορέα, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Νίκι Χάλεϊ, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ),

















































Δημοσκόπηση: Πέφτει κι' άλλο η ΝΔ - Ανεβαίνει ο Τσίπρας - Το ΠΑΣΟΚ χωρίς Ανδρουλάκη αυξάνει ποσοστά
Ο... ουκρανικός λόγος της επιλογής Πιερρακάκη για πρόεδρος του Eurogroup
«Βόμβα» Ζελένσκι για δημοψήφισμα για το εδαφικό της Ουκρανίας
Βραβείο θάρρους στην Ουζάι Μπουλούτ: Μια φωνή κατά της άρνησης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
Νέος πρόεδρος του Eurogroup ο Κυριάκος Πιερρακάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ηνωμένες Πολιτείες ζητούν από τον ΟΗΕ να λάβει «τα ισχυρότερα δυνατά μέτρα» σε βάρος της Βόρειας Κορέας, δήλωσε η Αμερικανίδα πρέσβειρα στον Οργανισμό, Νίκι Χάλεϊ, προειδοποιώντας ότι η υπομονή της Ουάσινγκτον εξαντλείται.
«Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με τα ημίμετρα» είπε η Αμερικανίδα διπλωμάτης μιλώντας στο Συμβούλιο Ασφαλείας, επισημαίνοντας ότι η κατάσταση είναι «επείγουσα» και ότι η προσέγγιση που ακολούθησε ο ΟΗΕ επί μια εικοσαετία «δεν λειτούργησε» ώστε να αλλάξει η συμπεριφορά της Πιονγκγιάνγκ. Είπε μάλιστα ότι ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν «παρακαλάει για πόλεμο».
«Παρά τις προσπάθειές μας το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας είναι πιο προηγμένο και πιο επικίνδυνο από ποτέ. Ο πόλεμος δεν είναι ποτέ κάτι που επιθυμούν οι Ηνωμένες Πολιτείες. Δεν τον θέλουμε τώρα. Αλλά η υπομονή της χώρας μας δεν είναι απεριόριστη», τόνισε.






















































