ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Δημοσκόπηση ALCO: Δημοφιλέστερος υπουργός ο Νίκος Δένδιας - Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά
Αμοιβαία αμυντική συνδρομή Ελλάς, Κύπρου, Αιγύπτου - Ο Νίκος Δένδιας «μπλόκαρε» τη «φούσκα»-συμφωνία της Μέκκας από την Ανατ. Μεσόγειο
Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πλεόνασμα της τάξης των 1,8 δισ. ευρώ κατέγραψε ο προϋπολογισμός της Ιρλανδίας τους πρώτους 8 μήνες του 2017, έναντι ελλείμματος 329 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του περασμένου έτους, γεγονός που οφείλεται και στην πώληση του μεριδίου 28% που κατείχε το ιρλανδικό δημόσιο στην AIB.
Τα έσοδα μέχρι τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού ήταν 21 εκατ. (+0,8%) πάνω από τον στόχο της κυβέρνησης, ενώ είναι αυξημένα κατά 4,9% σε ετήσια βάση, στα 1,4 δισ. ευρώ.
Ωστόσο, τα φορολογικά έσοδα υπολείπονται κατά 209 εκατ. του στόχου.Οι δαπάνες ανήλθαν σε 29,1 δισ. ευρώ, 0,8% υψηλότερα από τον στόχο και στο +5,2% σε σχέση με το πρώτο 8μηνο του 2016.
Η ιρλανδική κυβέρνηση αναμένει ανάπτυξη 4% έως 4,25% για το 2017, όμως μεσοπρόθεσμα η επίδοσή της φέρεται να αντιμετωπίζει αυξημένες εξωτερικές αβεβαιότητες που σχετίζονται με την επίδραση της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε.
Το 2016 η ιρλανδική ανάπτυξη 5,2%, ήταν η υψηλότερη στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.























































