ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Διαλύθηκε η ανύπαρκτη Νέα Αριστερά των υβριστών του Τσίπρα και των φιλότουρκων
Ο Τραμπ φέρεται να ούρλιαζε στον Νετανιάχου: «Είσαι εντελώς τρελός!; Θα ήσουν φυλακή αν δεν ήμουν εγώ»
Ο Αντώνης Σαμαράς ιδρύει νέο κόμμα - Έχει ήδη προχωρήσει στην κατάρτιση ψηφοδελτίων
Δημοσκόπηση Pulse: Εδραιώνεται στη 2η θέση η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Στο 25,5% η ΝΔ
Πώς η Τουρκία εμπόδισε ένα μυστικό αμερικανοϊσραηλινό σχέδιο για την ανατροπή του ιρανικού καθεστώτος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αύξηση του αριθμού των απασχολούμενων το δ’ τρίμηνο 2017 αναμένει το 20% των εργοδοτών, σύμφωνα με έρευνα της ManPower Group για τις προοπτικές απασχόλησης στην Ελλάδα.
Το 11% προβλέπει μείωση και το 66% δεν αναμένει κάποια αλλαγή.
Οι ισχυρότερες αγορές εργασίας αναμένονται σε τρεις τομείς:
στον τομέα Χρηματοοικονομικών, Ασφαλειών, Ακίνητης Περιουσίας και Παροχής Υπηρεσιών προς Επιχειρήσεις, στον τομέα της Γεωργίας και για τον τομέα Μεταφορών & Επικοινωνιών.
Οι πιο επιφυλακτικές προοπτικές, της τάξης του +6%, καταγράφονται από τους εργοδότες του τομέα Τουρισμού.
Πάντως, οι συνολικές προοπτικές απασχόλησης διαμορφώνονται στο +15% και πρόκειται για τις ισχυρότερες που έχουν καταγραφεί τα τελευταία εννέα χρόνια.
Οι εργοδότες στη Βόρεια Ελλάδα αναμένουν τον ισχυρότερο ρυθμό προσλήψεων, με συνολικές προοπτικές απασχόλησης της τάξης του +15%, ενώ οι Προοπτικές στην Ευρύτερη Περιφέρεια Αττικής ανέρχονται σε +13%.
Οι εργοδότες των μεσαίων επιχειρήσεων καταγράφουν τις ισχυρότερες προοπτικές προσλήψεων, με συνολικές προοπτικές απασχόλησης της τάξης του +26%, ενώ και οι εργοδότες των μεγάλων επιχειρήσεων προβλέπουν μια δραστήρια αγορά εργασίας, καταγράφοντας προοπτικές της τάξης του +24%.























































