ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Ινδονησιακά στρατεύματα αναμένεται να αναπτυχθούν στη νότια Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κίνηση-ματ στον «Ψυχρό Πόλεμο» που έχει ξεσπάσει με τις Ηνωμένες Πολιτείες θεωρεί η Μόσχα την επικείμενη συμφωνία με τη Βενεζουέλα. Όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, την Τετάρτη θα λάβει χώρα στη ρωσική πρωτεύουσα συνάντηση μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του προέδρου της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο, με στόχο τη συμφωνία «στρατηγικής συνεργασίας» μεταξύ των δύο κρατών.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Κρεμλίνου, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του φόρουμ της Ρωσικής Εβδομάδας Ενέργειας.
Οι δύο ηγέτες, επισημαίνεται, θα συζητήσουν το πλαίσιο και το εύρος της συνεργασίας τους, καθώς και τις πολιτικές που θα ακολουθήσουν σε συγκεκριμένα διεθνή ζητήματα.
Ο Νίκολας Μαδούρο έχει κατηγορήσει ευθέως τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι επιδιώκουν να τον ρίξουν από την εξουσία με πραξικοπηματικό τρόπο, ενώ έχουν εκτοξευθεί εκατέρωθεν απειλές ακόμη και για στρατιωτική σύγκρουση.























































