ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης
Βαθαίνει η ένταση Τουρκίας-Ισραήλ εν μέσω της συγκρουσιακής πολιτικής Ερντογάν
Star Trek: Η Μεγάλη Στοά της Καλιφόρνια εγκαινίασε τη Στοά Starfleet U.D.
Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν φαίνεται να συνδέεται με την τρομοκρατία η επίθεση που σημειώθηκε την Κυριακή (04.10.2017) στο Λας Βέγκας και κόστισε την ζωή σε 58 άτομα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής Πληροφοριών της αμερικανικής γερουσίας Ρίτσαρντ Μπαρ.
«Στην παρούσα φάση, πρέπει να πω ότι δεν μου φαίνεται να υπάρχει κάποια διασύνδεση με τρομοκρατία» επισήμανε ο Μπαρ, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου που παραχώρησε σχετικά με ένα άλλο ζήτημα, την έρευνα για την ανάμειξη της Μόσχας στην προεκλογική εκστρατεία των ΗΠΑ τον περασμένο χρόνο.
Ο Μπαρ, λόγω της ιδιότητάς του στο Κογκρέσο, βρίσκεται σε τακτική επαφή με όλες τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών. Ωστόσο δεν ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά με το συμπέρασμά του.
Οι αμερικανικές αρχές περιγράφουν, έως αυτήν τη στιγμή, τον δράστη του Λας Βέγκας, Στίβεν Πάντοκ, ως έναν «μοναχικό λύκο». Το FBI ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι δεν έχει βρει καμία διασύνδεση μεταξύ του 64χρονου με κάποια «διεθνή τρομοκρατική οργάνωση» αφού οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση που διέπραξε ένας από τους «στρατιώτες» της οργάνωσης.























































