ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμιστές, Σαουδική Αραβία, Τζέντα, Τζιχαντιστές,


















































Ναφτάλι Μπένετ: «Μια νέα τουρκική απειλή αναδύεται - Προειδοποιώ: η Τουρκία είναι το νέο Ιράν»
Προειδοποίηση Λίντσεϊ Γκράχαμ προς το Ισραήλ να «ηρεμήσει»
Καταστροφή του «Στόλου Φαντασμάτων» της Τεχεράνης: Οι IDF αποκαλύπτουν το μυστικό πλήγμα στα μεταγωγικά αεροσκάφη της Δύναμης Κουντς
Οι IDF εξόντωσαν στην Τεχεράνη τον νέο προσωπάρχη του Μοτζταμπά Χαμενεΐ
Έξι μήνες κόλασης: Το Ιράν διατείνεται ότι μπορεί να διεξαγάγει πόλεμο υψηλής έντασης μέχρι το φθινόπωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να είναι προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο Peace Palace στην Τζέντα, συστήνει η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία.
Η προειδοποίηση αυτή έγινε, μετά από αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για επίθεση που έγινε στην αναφερόμενη περιοχή.
Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι Αρχές Ασφάλειας απέτρεψαν επίθεση κοντά στο βασιλικό παλάτι, με τον δράστη, αλλά και αρκετούς φρουρούς να έχουν σκοτωθεί.
Από την πλευρά της, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, δεν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την επιβεβαίωση της επίθεσης.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23.05: Δύο Σαουδάραβες φρουροί σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν όταν άνδρας οδήγησε το αυτοκίνητό του μπροστά από την πύλη εισόδου των βασιλικών ανακτόρων στην Τζέντα και άρχισε να πυροβολεί, όπως ανακοίνωσαν το Σάββατο οι τοπικές Αρχές.
Οι άνδρες της βασιλικής φρουράς σκότωσαν τον ένοπλο, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ο Μανσούρ Αλ Άμρι, 28 ετών από τη Σαουδική Αραβία.























































