ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση κοντά στο βασιλικό παλάτι της Σαουδικής Αραβίας – Προειδοποίηση Αμερικανικής Πρεσβείας

Επίθεση κοντά στο βασιλικό παλάτι της Σαουδικής Αραβίας – Προειδοποίηση Αμερικανικής Πρεσβείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να είναι προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο Peace Palace στην Τζέντα, συστήνει η πρεσβεία των ΗΠΑ στη Σαουδική Αραβία.

Η προειδοποίηση αυτή έγινε, μετά από αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για επίθεση που έγινε στην αναφερόμενη περιοχή.

Μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες ανέφεραν ότι οι Αρχές Ασφάλειας απέτρεψαν επίθεση κοντά στο βασιλικό παλάτι, με τον δράστη, αλλά και αρκετούς φρουρούς να έχουν σκοτωθεί.

Από την πλευρά της, η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας, δεν εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την επιβεβαίωση της επίθεσης.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 23.05: Δύο Σαουδάραβες φρουροί σκοτώθηκαν και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν όταν άνδρας οδήγησε το αυτοκίνητό του μπροστά από την πύλη εισόδου των βασιλικών ανακτόρων στην Τζέντα και άρχισε να πυροβολεί, όπως ανακοίνωσαν το Σάββατο οι τοπικές Αρχές.

Οι άνδρες της βασιλικής φρουράς σκότωσαν τον ένοπλο, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ο Μανσούρ Αλ Άμρι, 28 ετών από τη Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ιράν: Συμφωνία με ΗΠΑ για «κόκκινο τηλέφωνο» στα Στενά του Ορμούζ και αποδέσμευση 12 δισ. δολαρίων

Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω

ΗΠΑ: Προσωρινή άρση των κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο για 60 ημέρες με «παράθυρο» χρηματοδότησης των Φρουρών της Επανάστασης

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr