ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η ενότητα της Κεντροαριστεράς κολλάει στους κοτζαμπάσηδες, στο Βενιζέλο και στον Κουβέλη» δήλωσε ο Πέτρος Τατσόπουλος στον Βήμα FM και συμπλήρωσε ότι «είναι προβληματικό πώς τα μαγαζιά θα συνεχίζουν να έχουν τους ίδιους μαγαζάτορες και θα αποφασίσουν να ενωθούν, χωρίς να νιώσει κανείς ότι είναι ριγμένος».
Για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής ο κ. Τατσόπουλος σχολίασε πως «έχουν αποθρασυνθεί από το εκλογικό αποτέλεσμα, θεωρούν πως τους έχει νομιμοποιήσει και τους έχει δικαιώσει», ενώ εκτίμησε ότι θα υπάρξουν και άλλες ανάλογες «παραστάσεις».
«Ήταν τραγικό λάθος ότι ο Άρειος Πάγος τους επέτρεψε να κατέβουν στις εκλογές. Έπαιξαν πολύ το χαρτί της θυματοποίησης, κυρίως μετά τις δολοφονίες στο Ν. Ηράκλειο, των δικών τους και το δρέψανε στην κάλπη, αυτό ότι είναι μια σκευωρία», τόνισε χαρακτηριστικά.
























































