ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Ρέππας, Θάνος Μωραΐτης, Κώστας Σκανδαλίδης, ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, Συμεών Κεδίκογλου,


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη γραμμή που έχουν κινηθεί ο Θάνος Μωρΐτης, ο Κώστας Σκανδαλίδης, ο Δημήτρης Ρέππας και Παύλος Γερουλάνος συντάχθηκε ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου θέτοντας και αυτός θέμα ηγεσίας.
Ο Συμεών Κεδίκογλου μιλώντας στον Bήμα FM δήλωσε: «Στο συνέδριο πρέπει να ακουστεί η βάση του κόμματος και να συζητηθεί και το θέμα της ηγεσίας» και πρόσθεσε ότι «η υπουργική καρέκλα, δεν μπορεί να σταματήσει την κριτική. Θεωρώ ότι το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα, συνιστά αποτυχία».
O υφυπουργός Παιδείας υπογράμμισε επίσης ότι το ΠαΣοΚ δεν μπορεί να στραφεί προς τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν μπορεί και να αποτελεί παρακολούθημα της Νέας Δημοκρατίας.
























































