ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Ιταλοί του βορρά δεν θέλουν ανεξάρτητο κράτος, αφού η ποθούμενη ανεξαρτησία είναι καθαρά οικονομικής φύσης.
Με επίκεντρο τις τουριστικές μητροπόλεις, τη Βενετία, τη Βερόνα και το Μιλάνο, οι δύο περιφέρειες του Βένετο και της Λομβαρδίας είναι από τις πιο πλούσιες στη χώρα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Deutsche Welle, οι δύο περιφερειάρχες, Λούκα Τζάια και Ρομπέρτο Μαρόνι, δεν θέλουν ανεξαρτησία, θέλουν απλά να υπογραμμίσουν το μεγάλο ποσό χρημάτων που πρέπει να εμβάζουν στη Ρώμη.
Με το δημοψήφισμα διαθέτουν πλέον λαϊκό έρεισμα να διαπραγματευτούν το ποσό.
Αντίθετα οι Καταλανοί ζητούν περισσότερα. Ο περιφερειακός πρωθυπουργός Κάρλες Πουτζδεμόν ναι μεν ανακάλεσε προφορικά την κήρυξη ανεξαρτησίας που υπεγράφη στις 10 Οκτωβρίου, αλλά δεν συμμορφώθηκε στο αίτημα Ραχόι να αποκηρύξει ρητά μέχρι τις 19 Οκτωβρίου κάθες αποσχιστική προσπάθεια.
Η διαφορά στην αντιμετώπιση έγκειται στο ότι τα δημοψηφίσματα στη βόρεια Ιταλία είναι συνταγματικά, «ενώ στην Καταλονία δεν είναι» είπε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.























































