ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ξεχάστε το βουνό, λέει ο πρώην αρχηγός του ισραηλινού Ναυτικού: Το απόθεμα της «Ημέρας της Κρίσης» του Ιράν έχει ήδη
Ο γνωστός δικηγόρος Σταύρος Γεωργίου βρέθηκε νεκρός σε εμβρυακή στάση, γυμνός και υπήρχε πολύ αίμα
Το Πακιστάν ζητά 10 δισ. δολάρια από τις ΗΠΑ μετά τη διαμεσολάβηση στις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν
ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ! Οι Τούρκοι ξεκίνησαν παράνομο αγωγό Τουρκίας-τουρκοκρατούμενης βόρειας Κύπρου ενώ ο Μητσοτάκης δεν τολμά να απλώσει το καλώδιο μέχρι
Ο Φάμελλος ανεξαρτοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ο Κόκκαλης παραιτήθηκε από βουλευτής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για μπλοκάρισμα των επενδύσεων, και συγκεκριμένα, της επένδυσης στο Ελληνικό και του project του Καφηρέα, ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης με ανακοίνωσή του διευκρινίζει ότι δεν υπάρχει κανένα μπλοκάρισμα και ότι οι οποιες καθυστερήσεις οφείλονται σε θέματα γραφειοκρατίας σε ότι αφορά το Ελληνικό αλλά και σε προσφυγή κατοίκων στο ΣτΕ σε ότι αφορά την επένδυση στον Καφηρέα.
Αναλυτικά η δήλωση του Αλ.Φλαμπουράρη
Σε ό,τι αφορά στο Ελληνικό προχωρά, αλλά οι διαδικασίες που απαιτούνται, σε συνδυασμό με την γραφειοκρατική λειτουργία, δεν μπορούν να «τρέξουν» την επένδυση πιο γρήγορα.
Για το project στον Καφηρέα σημειώνεται πως το έργο έχει ξεκινήσει, με τη συνδρομή δεκάδων εκσκαφέων. Μετά από προσφυγή τριών κατοίκων και ενός οικολογικού φορέα όμως, οι εργασίες ανεστάλησαν από το Συμβούλιο της Επικρατείας μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης. Όπως καταλαβαίνετε ο πρωθυπουργός ή ο υπουργός Επικρατείας δεν μπορούν να παρέμβουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
























































