ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σχέδιο α λα “Prison break” από τον Κορυδαλλό ετοίμαζαν για τους συνεργούς τους οι δολοφόνοι του Ζαφειρόπουλου

Σχέδιο α λα “Prison break” από τον Κορυδαλλό ετοίμαζαν για τους συνεργούς τους οι δολοφόνοι του Ζαφειρόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τα «μεγάλα αφεντικά» της αλβανικής μαφίας φαίνεται πως ήθελαν να βγάλουν από τη φυλακή οι δολοφόνοι του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, οι οποίοι φέρονται να ετοίμαζαν τη μεγάλη απόδραση από τον Κορυδαλλό.

Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγουν οι αρχές, όπως γράφει η εφημερίδα «Espresso», μετά τα όσα βρήκαν στο σπίτι του 32χρονου εκτελεστή του δικηγόρου.

Πυρομαχικά, εκρηκτικά φιτίλι, χειροβομβίδα, στολές αστυνομικών και ηλεκτρονικοί πυροκροτητές που βρέθηκαν στο διαμέρισμα του 32χρονου, οδηγούν την αστυνομία στην εκτίμηση πως οι δύο δολοφόνοι σχεδίαζαν να πάρουν τα 5.000.000 ευρώ από την Energa για να χρηματοδοτήσουν την απόδραση των τριών «αφεντικών» τους από τη φυλακή.

Θα έριχναν τον μαντρότοιχο

Πιστεύουν μάλιστα πως ο εκτελεστής και οι συνεργοί του είχαν εξοπλιστεί κατάλληλα για να ρίξουν με εκρηκτικά τον μαντρότοιχο των φυλακών, σενάριο στο οποίο συγκλίνει και το ότι είχαν προμηθευτεί δύο πλήρεις στολές ειδικού φρουρού, πιθανώς για να εμφανιστούν ως αστυνομικοί που περιπολούν την περίμετρο των φυλακών.

Με τα εκρηκτικά εκτιμάται πώς να σχεδίαζαν χτύπημα σε θωρακισμένο όχημα χρηματαποστολής, με στόχο λεία εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αρχές παρακολουθούσαν τα προφίλ των εκτελεστών αλλά και των βαρυποινιτών στο Facebook, στα οποία υπήρχαν πολλές αναρτήσεις με εθνικιστικό περιεχόμενο, αναφορές στη «μεγάλη Αλβανία» αλλά και τον UCK.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου

Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε

Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας

Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα

Υπόθεση Μαζωνάκη: Ρολόι αξίας 200.000 ευρώ φέρεται να έχει ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος – Ερευνάται αν είχε καταχωριστεί ως δώρο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr