ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αυτές είναι οι μουσουλμάνες που εκλέχτηκαν στις ΗΠΑ
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Τσίπρας από Παρίσι: Μήνυμα αντίστασης απέναντι στις πολιτικές που διαλύουν την κοινωνία (βίντεο)
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το σωματείο των ηλεκτροδηγών κήρυξε στάση εργασίας στη γραμμή 1 (ηλεκτρικός), για την Κυριακή 05/11, από τις 18:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια στον σταθμό «Πευκάκια» μεταξύ οπαδών πριν από τη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση ΑΕΚ – Μίλαν για το Europa League.
Τα υπόλοιπα ΜΜΜ θα κινηθούν κανονικά.
«Την Κυριακή 05/11/2017 θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από 18:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια που έγιναν λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ποδοσφαιρικού αγώνα της 02/11/2017 και ανέδειξαν για άλλη μια φορά τον πρόχειρο σχεδιασμό αλλά και την ανικανότητα διαχείρισης κρίσεων από την πλευρά της εταιρείας με αποτέλεσμα επιβάτες και προσωπικό να κινδυνέψουν, τον τραυματισμό επιβατών και πολλών υλικών ζημιών σε συρμούς και σταθμό».























































