ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πέρα για πέρα ψευδές και χαλκευμένο χαρακτήρισε ο υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Ιωάννης Κασουλίδης δημοσίευμα της «Bagdad Post» για δήθεν παρουσία στην Κύπρο μαχητικών F-15 της Σαουδικής Αραβίας για επιδρομές κατά της Χεζμπολάχ στο Λίβανο.
«Ο κάθε ένας μπορεί εύκολα να διαπιστώσει, αν βρίσκονται τα μαχητικά στην Κύπρο», είπε ο κ. Κασουλίδης.
Ο επικεφαλής της κυπριακής διπλωματίας, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου, έκανε απολογισμό του έργου του υπουργείου Εξωτερικών τα τελευταία πέντε χρόνια, εξέφρασε σοβαρή ανησυχία και έντονο προβληματισμό για τις εξελίξεις στον Λίβανο, μετά την παραίτηση του πρωθυπουργού της χώρας Σαάντ Χαρίρι.
«Μαύρα σύννεφα συσσωρεύονται πάνω από το Λίβανο», τόνισε ο κ. Κασουλίδης και δήλωσε ότι η κυπριακή κυβέρνηση προετοιμάζεται να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιο «Εστία», προκειμένου να συμβάλει, όπως το 2006, στην εκκένωση ξένων πολιτών, που διαμένουν στο Λίβανο.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις που υπάρχουν ο αριθμός των ξένων πολιτών που βρίσκονται στο Λίβανο είναι μεγαλύτερος από αυτόν του 2006.























































