ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Αυστραλία: Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες του Σίδνεϊ - Στους 16 οι νεκροί και 40 οι τραυματίες
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ο μανάβης Άχμεντ αλ Άχμεντ πάλεψε με έναν τζιχαντιστή κι έσωσε Εβραίους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σεισμός μεγέθους 7,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στα σύνορα Ιράκ – Ιράν, στις 20.18 ώρα Ελλάδας (21.18 τοπική ώρα) σύμφωνα με εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου των ΗΠΑ (USGS).
Κατά το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) η δόνηση είχε μέγεθος 7,6 Ρίχτερ.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 32 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Halabja του Ιράκ, περίπου 200 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Βαγδάτης, με το εστιακό βάθος να εκτιμάται στα 34 χιλιόμετρα.
Η δόνηση έγινε αισθητή σε πολλές χώρες της Μέσης Ανατολής, από τον Λίβανο μέχρι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τουλάχιστον 6 άνθρωποι σκοτώθηκαν και πολλοί τραυματίστηκαν στην πόλη Κασρ ε Σιρίν στο δυτικό Ιράν από την ισχυρή σεισμική δόνηση.
Επίσης, στο Ιράκ σκοτώθηκαν τουλάχιστον 4 άνθρωποι και 50 τραυματίστηκαν, σύμφωνα με αξιωματούχους.
Όπως μετέδωσε η ιρανική τηλεόραση, τουλάχιστον 8 χωριά υπέστησαν ζημιές, ενώ η ηλεκτροδότηση έχει διακοπεί σε κάποιες περιοχές.






















































