ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Frankfurter Allgemeine Zeitung, Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Υπηρεσία Ασύλου,


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην «οικειοθελή αναχώρηση μεταναστών από την Ελλάδα» εστιάζει η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), σε δημοσίευμά της.
«Την ώρα που από τη μια πλευρά αυξάνονται καθημερινά εδώ και εβδομάδες οι αφίξεις μεταναστών στα ελληνικά νησιά, από την άλλη χιλιάδες μετανάστες εγκατέλειψαν οικειοθελώς την Ελλάδα για να επιστρέψουν στις πατρίδες τους», γράφει η εφημερίδα.
Όπως σημειώνει η FAZ, επικαλούμενη στοιχεία της ελληνικής αστυνομίας, συνολικά 16.003 αιτούντες άσυλο εγκατέλειψαν τη χώρα με τη βοήθεια της Διεθνούς Οργάνωσης Μετανάστευσης.
Οι περισσότεροι κατάγονταν από την Αλβανία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν, καθώς και βορειοαφρικανικές χώρες.
Eκπρόσωπος των ελληνικών αρχών ασφαλείας ανέφερε πως οι άνθρωποι αυτοί «συνειδητοποίησαν ότι δεν έχουν πιθανότητες χορήγησης ασύλου από την Ε.Ε.».























































