ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Γενς Στόλτενμπεργκ, Μαυροβούνιο, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου),


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, δήλωσε ότι η Βορειοατλαντική Συμμαχία δεν θα έχει στρατιωτική βάση στο Μαυροβούνιο.
Με τη δήλωση αυτή διέψευσε τους ισχυρισμούς της αντιπολίτευσης ότι το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να δημιουργήσει δύο στρατιωτικές βάσεις στο Μαυροβούνιο.
Ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, όταν του ζητήθηκε στις Βρυξέλλες να σχολιάσει τις δηλώσεις του αντιπολιτευόμενου Δημοκρατικού Μετώπου, ότι το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να εγκαταστήσει βάση στο Μαυροβούνιο, δήλωσε ότι «στο Μαυροβούνιο δεν μπορούν να υπάρχουν δραστηριότητες του ΝΑΤΟ, χωρίς τη συναίνεση της κυβέρνησης του Μαυροβουνίου. Δεν υπάρχουν σχέδια για βάσεις του ΝΑΤΟ, εκτός και εάν μας προσκαλέσουν», δήλωσε ο επικεφαλής της Συμμαχίας.
Ένας από τους επικεφαλής του Δημοκρατικού Μετώπου, ο Μίλαν Κνέζεβιτς, δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ, σκοπεύει σύντομα να δημιουργήσει δύο στρατιωτικές βάσεις στο Μαυροβούνιο και τα σχέδια αυτά θα υλοποιηθούν σε βάθος διετίας. Σύμφωνα με τον ίδιο μία βάση θα είναι σε λιμάνι και η άλλη σε ορεινή περιοχή της χώρας.























































