ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δένδιας: Πανίσχυροι με 200 σύγχρονα μαχητικά και εκατοντάδες Μη Επανδρωμένα - «Ζήτω η Ελλάς!»
Βερολίνο: «Ακτιβιστές» κατέβασαν τη γερμανική σημαία έξω από το Ράιχσταγκ και ύψωσαν την παλαιστινιακή (βίντεο)
Διχασμένη η κυβέρνηση Τραμπ για τη στρατηγική στον πόλεμο με το Ιράν
Ο στρατός του Ιράκ ανέπτυξε τέσσερις ταξιαρχίες στη Βασόρα μετά από πληροφορίες για σχεδιαζόμενες επιθέσεις πολιτοφυλακών στο Κουβέιτ
Το Ισραήλ απέλασε 14 «σανδαλάκηδες ακτιβιστές»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αύριο Δευτέρα το μεσημέρι θα διεξαχθεί στην ολομέλεια της Βουλής η αναβληθείσα συζήτηση του κυβερνητικού νομοσχεδίου για το Κοινωνικό Μέρισμα.
Η συζήτηση που είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Πέμπτη, αναβλήθηκε από τον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση, μετά από επικοινωνία που είχε με τον πρωθυπουργό Αλ. Τσίπρα, «λόγω του εθνικού πένθους και της ανείπωτης τραγωδίας που έπληξε τη Δυτική Αττική».
Η συζήτηση του νομοσχεδίου θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα, οπότε και αναμένεται να ψηφισθεί με μεγάλη κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Όλα τα κόμματα έχουν δηλώσει ότι υπερψηφίζουν, με εξαίρεση τη Χρυσή Αυγή, η οποία επιφυλάχτηκε να τοποθετηθεί στη αυριανή συνεδρίαση.
Κατά τη συζήτηση εκτιμάται ότι θα παρέμβουν οι αρχηγοί των κομμάτων.
























































