ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κύπριος υπ. Άμυνας: Οι σχέσεις μας με την Ελλάδα βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο

Κύπριος υπ. Άμυνας: Οι σχέσεις μας με την Ελλάδα βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Κύπριος υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης σε δηλώσεις του τη Δευτέρα στο στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ, ανέφερε ότι οι σχέσεις Ελλάδας και Κύπρου στον αμυντικό τομέα βρίσκονται στο υψηλότερο επίπεδο, ενώ διευρύνονται και αναβαθμίζονται μέσα από το πλαίσιο που δημιουργεί η νέα αμυντική ένωση της Ευρώπης PESCO.

Είπε, επίσης, ότι «η αμυντική σύζευξη Ελλάδας και Κύπρου ενισχύεται και μέσα από τις περιφερειακές συμμαχίες που οικοδομούμε με φίλες γειτονικές χώρες, που είναι δεσμευμένες προς την κατεύθυνση της σταθερότητας, της ασφάλειας και της ειρήνης».

Απευθυνόμενος στα στελέχη της ΕΛΔΥΚ, με την ευκαιρία της εορτής των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, ο Κύπριος υπουργός Άμυνας, είπε ότι η Κύπρος τιμά τους ήρωες και εκφράζει τη μεγάλη της ευγνωμοσύνη προς την Ελληνική Δύναμη Κύπρου, όλο το προσωπικό, αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και οπλίτες.

Σημείωσε, τέλος, ότι μέσω αυτών, η Κύπρος τιμά και ευγνωμονεί «την ελληνική Κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό για την αμέριστη, ανιδιοτελή, διαχρονική στήριξη προς την Κυπριακή Δημοκρατία και στον αγώνα που διεξάγει για την απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου σε συνθήκες ελευθερίας και ασφάλειας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: «Όλες οι σημαντικές ανθρώπινες προσπάθειες απαιτούν και συμβολική έκφανση – Τα μνημεία! – Αυτό το δίδαξαν οι πρόγονοί μας»

Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο

Χορήγηση εκπαιδευτικού υλικού σε νηπιαγωγεία της Θράκης από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Εκπαίδευση Ελλήνων δημοσιογράφων από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τον Ερυθρό Σταυρό – Νίκος Δένδιας: «Είναι πρωτίστως ηθική υποχρέωση και καθήκον»

Δένδιας: Με τα αεροσκάφη KC-390 θα έχουμε δυνατότητα εναέριου ανεφοδιασμού (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr