ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Τουρκία θα αποκτήσει πυρηνική ενέργεια, παρά αυτούς που ενοχλούνται από την ανάπτυξη της, είπε Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ομιλία που έκανε στην τελετή μαζικής εγκαινίασης Μονάδων Ηλεκτροπαραγωγής που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό και Συνεδριακό Κέντρο Μιλέτ στο Μπέστεπε.
Ο Τούρκος πρόεδρος άφησε υπαινιγμούς για κάποιους που μπορεί να ενοχλούνται από μια πυρηνική Τουρκία, αλλά συνέχισε λέγοντας πως το καραβάνι προχωρά μπροστά και δε γυρίζει πίσω.
«Ορισμένοι κύκλοι καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια για να υπονομεύσουν τα ενεργειακά άλματα της Τουρκίας», σημείωσε και πρόσθεσε:
«Μην προσπαθείτε άδικα, το καραβάνι προχωράει και έτσι θα συνεχίσει. Εμείς την πυρηνική ενέργεια θα την αποκτήσουμε, ασχέτως αν ενοχλείστε ή όχι».
Η εθνική πολιτική ενέργειας και μεταλλευμάτων θα αποτελέσει μια σημαντική κινητήρια δύναμη για την επίτευξη των μελλοντικών στόχων της Τουρκίας, υπογράμμισε ακόμη ο Ερντογάν.
«Κάποτε η διαμελιστική τρομοκρατική οργάνωση PKK ήταν πολέμια της δημιουργίας υδροηλεκτρικών σταθμών παραγωγής ενέργειας», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος για να συνεχίσει:
«Εκείνα τα φράγματα μας αποφέρουν διάφορα οφέλη, από πόσιμο νερό μέχρι περιβαλλοντικά οφέλη. Πέρα από αυτά ένα άλλο αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι οι δυνατότητες που προσφέρουμε στην άρδευση».























































