ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου
Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης ύστερα από απειλή για βόμβα σε αεροπλάνο των Ουκρανικών Αερογραμμών.
Το αεροσκάφος θα εκτελούσε το δρομολόγιο Κωνσταντινούπολη-Κίεβο, αλλά λίγο πριν την αναχώρησή του σήμανε συναγερμός στις αρχές, σύμφωνα με τη τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet.
Αμέσως ζητήθηκε η απομάκρυνση του αεροπλάνο από το διάδρομο και να ρυμουλκηθεί σε κενό χώρο εντός του αεροδρομίου για να διεξαχθεί έρευνα.
Παράλληλα, άλλο ένα αεροσκάφος της Ukraine International Airlines ακινητοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Ατατούρκ για προληπτικούς λόγους.























































