ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Νετανιάχου απείλησε να «χτυπήσει» το Ιράν αν εγκαταστήσει στρατιώτες στη Συρία

Ο Νετανιάχου απείλησε να «χτυπήσει» το Ιράν  αν εγκαταστήσει στρατιώτες στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ευθείες απειλές εναντίον του Ιράν εκτόξευσε την Παρασκευή ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετανιάχου, μιλώντας σε τελετή το βράδυ της Πέμπτης.

Ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης απείλησε να «χτυπήσει» το Ιράν, αν εγκαταστήσει στρατιώτες σε συριακό έδαφος, ή αν επιμείνει την ανάπτυξη των πυρηνικών του όπλων.

“Δεν θα ανεχθούμε την κατοχή πυρηνικών από το Ιράν”

«Το έχουμε ξεκαθαρίσει πολλές φορές, ότι δεν θα ανεχθούμε την κατοχή πυρηνικών από το Ιράν και ότι δεν θα επιτρέψουμε σε Ιρανούς στρατιώτες να στρατοπεδεύσουν δίπλα στα σύνορά μας ή αλλού», τόνισε αρχικά ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, για να προσθέσει: «Η γόνιμη συνεργασία μας με τις αραβικές χώρες είναι πολλές φορές κρυμμένη, αλλά πιστεύω ότι οι σχέσεις μας θα συνεχίσουν να εξελίσσονται και πιστεύω ότι θα θεωρήσουν γόνιμο να επεκτείνουν τον κύκλο της ειρήνης, διότι αυτό συμβαίνει στις συζητήσεις στο παρασκήνιο».

«Οποιοσδήποτε, όμως, θελήσει να μας κάνει στόχο, θα τον χτυπήσουμε και όποιος μας θέσει σε κίνδυνο αφανισμού, θα κινδυνεύσει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπενιαμίν Νετανιάχου, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς την Τεχεράνη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Εξετάζω «αν και πότε θα ανατινάξω» το Ιράν

Το ισραηλινό πυροβολικό βομβάρδισε στόχους στη νότια Συρία

«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» – Χάος στη Μέση Ανατολή – Όλοι οι Άραβες μιλάνε με τους Ισραηλινούς και ο καθένας μόνος του

Ιράκ: Έξι Γάλλοι υπήκοοι, τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους, αντιμέτωποι με τη θανατική ποινή

Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr