ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε κατάσταση υψίστου συναγερμού τέθηκε το διεθνές αεροδρόμιο της Γλασκώβης, το οποίο δόθηκε εντολή να κλείσει και να ακυρωθούν όλες οι πτήσεις από και προς τις εγκαταστάσεις.
Στο διάδρομο προσγείωσης έχουν συγκεντρωθεί μεγάλες δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ στο σημείο βρίσκονται τρία πυροσβεστικά οχήματα και δύο ασθενοφόρα.
Πολίτες που είχαν ήδη επιβιβαστεί σε αεροσκάφη έτοιμα να απογειωθούν, ανέφεραν ότι τους ανακοίνωσαν πως οι πτήσεις τους δεν θα πραγματοποιηθούν και τους οδήγησαν σε ξενοδοχεία για διανυκτέρευση.
Η αστυνομίας της Σκωτίας κάνει λόγο για «ένα περιστατικό», δίχως να δίνει περισσότερες διευκρινίσεις.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο διάδρομος προσγείωσης-απογείωσης είναι καλυμμένος από πάγο, ωστόσο, όπως παρατήρησαν εύστοχα, αυτό δεν δικαιολογεί την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στο σημείο.























































