ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Βασίλιε Μίσιτς στο Allwyn Game Time: Οι στόχοι με τη Χάποελ και τα ατού του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επί τρεις μέρες, ένας άνδρας από την Ταϊλάνδη, κρατούσε σε γυάλα ένα πύθωνα μήκους 7 μέτρων, πριν βρεθεί νεκρός από επίθεση του ερπετού.
Ο άτυχος 55χρονος είχε πιάσει τον πύθωνα το Σάββατο, όταν τον εντόπισε έξω από το σπίτι του και τον έβαλε σε γυάλα.
Σύμφωνα με τη DailyMail, τρεις μέρες αργότερα, επιχειρώντας να δει σε τι κατάσταση βρισκόταν το φίδι, άνοιξε την γυάλα, με αποτέλεσμα ο πύθωνας, να πεταχτεί και να τον δαγκώσει στο πρόσωπο, ενώ όταν ο 55χρονος έπεσε στο πάτωμα, το φίδι τυλίχτηκε στο λαιμό του και έπνιξε τον 55χρονο Ταϋλανδό.
Η αδερφή του, που ανταποκρίθηκε στις φωνές του επιχείρησε να απομακρύνει το φίδι, όμως το σφίξιμο του φιδιού ήταν πάρα πολύ δυνατό.
«Η αιτία θανάτου ήταν η ασφυξία. Ο πύθωνας τον έσφιξε μέχρι που πέθανε. Πιστεύουμε ότι προήλθε από συνδυασμό των ενστίκτων του φιδιού και της πείνας του” ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας.























































