ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Κούβα δεν έχει καύσιμα για τα αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την είδηση αυτή δεν θα τη δείτε πουθενά διότι η λογοκρισία των Βρυξελλών δεν την “επιτρέπει”. Σύμφωνα με το ρωσικό τηλεοπτικό σταθμό lifenews.ru, εθελοντές από τη Δύση όπως Ιταλοί, Ισπανοί, Γάλλοι και Καναδοί βρίσκονται στην ανατολική Ουκρανία στο πλευρό των ρωσόφωνων ανταρτών που πολεμάνε κατά της κυβέρνησης του Κιέβου.
Στο Ντονέτσκ, όπως διαβάζουμε, έφτασαν εκπρόσωποι της ιταλικής αντιφασιστικής οργάνωσης “Millennium”, οι οποίοι εξέφρασαν την προθυμία τους να υποστηρίξουν τη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ ενάντια στη ναζιστική κυβέρνηση του Κιέβου.
Ο Paul Gubarev, ένας από τους ηγέτες του επαναστατημένου Ντονέτσκ ανάρτησε την είδηση με φωτογραφία στο facebook, είναι η εικόνα που δημοσιεύουμε με τους Ιταλούς αντιφασίστες και τον Gubarev.
Οι Ιταλοί εθελοντές επιθυμούν να ασχοληθούν με τη συλλογή και τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας στο ρωσόφωνο πληθυσμό που δέχεται άγρια πολεμική επίθεση από την κυβέρνηση του Κιέβου.
Σύμφωνα με τον Gubarev γίνεται πλέον συζήτηση για τη δημιουργία μιας διεθνούς ταξιαρχίας από Ιταλούς, Ισπανούς, Γάλλους και Καναδούς εθελοντές οι οποίοι θα πολεμάνε στο πλευρό των Ρώσων ανταρτών.























































