ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Tι είπε ο Πούτιν στον Αμπάς μετά τις ανακοινώσεις Τραμπ για την Ιερουσαλήμ

Tι είπε ο Πούτιν στον Αμπάς μετά τις ανακοινώσεις Τραμπ για την Ιερουσαλήμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

O πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν τηλεφώνησε στον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπας για να τον διαβεβαιώσει ότι η Μόσχα στηρίζει το ενδεχόμενο να επαναληφθούν οι συνομιλίες μεταξύ του Ισραήλ και των παλαιστινιακών Αρχών, με επίκεντρο μεταξύ άλλων και το καθεστώς της Ιερουσαλήμ, επισήμανε το Κρεμλίνο σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε την Τρίτη. Περαιτέρω λεπτομέρειες δεν δόθηκαν σχετικά με το θέμα.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είπε τηλεφωνικώς στον Μαχμούτ Αμπάς ότι σκοπεύει να μεταφέρει την αμερικανική πρεσβεία στο Ισραήλ στην Ιερουσαλήμ κι ενώ κλιμακώνονται οι αντιδράσεις χωρών της Μέσης Ανατολής ενάντια στο ενδεχόμενο αυτής της απόφασης της Ουάσιγκτον.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου κατά Ευρώπης για κατευνασμό των τζιχαντιστών

Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων

Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο – Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία της Ελλάδας είναι σημαντικές για το Ισραήλ»

Το Ισραήλ με Ελλάδα και Κύπρο για αμυντική και γεωπολιτική σταθερότητα στην Ανατ. Μεσόγειο – Μαζί στον τομέα της ενέργειας

Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr