Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαθητής όρμηξε να πνίξει καθηγήτρια μέσα στην τάξη (βίντεο)

Μαθητής όρμηξε να πνίξει καθηγήτρια μέσα στην τάξη (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Κύπρος, Λάρνακα, Μαθητές,

Μαθητής όρμηξε να πνίξει καθηγήτρια μέσα στην τάξη!.Το επεισόδιο συνέβη σε Λύκειο της επαρχίας Λάρνακας, με τον μαθητή πλέον να τελεί υπό σύλληψη, ενώ σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ στην ίδια επαρχία σημειώθηκε τα χαράματα και ένα δεύτερο θλιβερό επεισόδιο πάλι σε Λύκειο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ενώ ο μαθητής βρισκόταν έξω από την τάξη, δέχθηκε παρατήρηση από δύο καθηγητές γεγονός που φαίνεται να τον εξαγρίωσε με αποτέλεσμα να αντιδράσει βίαια εναντίον τους, χωρίς καν να απαντήσει κάτι στους δύο καθηγητές.

Ο μαθητής φέρεται να άρπαξε φωνάζοντας από τον λαιμό την καθηγήτρια και στη συνέχεια να επιτίθεται σε δεύτερο καθηγητή, ρίχνοντας τον στο έδαφος.

Παρενέβησαν τότε άλλοι καθηγητές προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και ακολούθως κλήθηκε η Αστυνομία.

Οι δυο καθηγητές οι οποίοι δέχθηκαν την επίθεση μετέβησαν στο Νοσοκομείο κι εξετάστηκαν από γιατρό.

Για το περιστατικό έχουν ενημερωθεί η ΟΕΛΜΕΚ και το Υπουργείο Παιδείας.

Εξάλλου, αυτό που προκαλεί αίσθηση πλέον είναι πως καταγράφηκε τα ξημερώματα σήμερα και δεύτερο κρούσμα σε Λύκειο της Επαρχίας Λάρνακας και πάλι, όταν νυχτοβάτες έγραψαν συνθήματα υβριστικά και προσωπικά κατά της Διεύθυνσης και κατά των καθηγητών, με τους τελευταίους αντικρίζοντάς τα να προβαίνουν σε αυθόρμητη στάση εργασίας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν – Τον δέχτηκε ο σύμμαχος Βασιλιάς

25η Μαρτίου: Τα ελληνικά drone στην παρέλαση – Νίκος Δένδιας: Έχουμε τη δυνατότητα «…και στην Κυπριακή Δημοκρατία, να προστατεύουμε τον απανταχού Ελληνισμό»

25η Μαρτίου: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης εύχεται και ηχηρά τονίζει: «όμαιμον, ομόγλωσσον, ομότροπον»

Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός

Νίκος Δένδιας: Η αναγκαιότητα της ελλαδικής στρατιωτικής παρουσία στην Κύπρο «θα αξιολογείται διαρκώς επί τη βάσει των συνθηκών»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr