Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατά της απαλλοτρίωσης του σπιτιού που γεννήθηκε ο Χίτλερ η ιδιοκτήτριά του

Κατά της απαλλοτρίωσης του σπιτιού που γεννήθηκε ο Χίτλερ η ιδιοκτήτριά του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Κατά της απαλλοτρίωσης από το αυστριακό κράτος του σπιτιού στο οποίο γεννήθηκε ο μεγαλύτερος εγκληματίας στην ιστορία της ανθρωπότητας, ο Αδόλφος Χίτλερ, στο Μπραουνάου της Αυστρίας, πρόκειται να προσφύγει τις επόμενες ημέρες στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο συνήγορος της.

Η εξέταση από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο της απαλλοτρίωσης, την οποία έχει αποφασίσει η αυστριακή Βουλή και έχει επικυρώσει ήδη το Αυστριακό Συνταγματικό Δικαστήριο, μπορεί να διαρκέσει και χρόνια, αναφερόταν σήμερα από νομικούς κύκλους στη Βιέννη.

Όπως έγινε γνωστό, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού απορρίπτει επιπλέον ως πολύ χαμηλό το ποσό των 310.000 ευρώ, που έχει καθοριστεί ως αποζημίωση της για την απαλλοτρίωση, ενώ φέρεται να μην έχει προχωρήσει η προκήρυξη του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την αναδιαμόρφωση του σπιτιού.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας για τα εκατομμύρια θύματα του Ολοκαυτώματος: «Αλήθεια είναι η άρνηση της λήθης. Δεν ξεχνάμε»

Νίκος Δένδιας για Σφαγή Καλαβρύτων: Οι Γερμανοί θα αποζημιώσουν για τα δεινά της Ελλάδας

Νίνα Κασιμάτη για Σφαγή Καλαβρύτων (1943): «Ανυποχώρητος αγώνας για δικαιοσύνη και αποζημίωση από τη Γερμανία»

Ο Νίκος Δένδιας στο Πόρτσμουθ τοποθέτησε τιμητική πλακέτα αφιερωμένη στο πλήρωμα της ελληνικής Κορβέτας «ΚΡΙΕΖΗΣ»

Δημοσκόπηση: Η πλειοψηφία των Αυστριακών θεωρεί τη χώρα τους «χαμένη υπόθεση»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr