ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Αλέξης Τσίπρας: Εμείς είχαμε 1.700 μετακλητούς και ο Μητσοτάκης τους έκανε 3.700 - Το νεο-φιλελέ κοτζαμπάσικο σχέδιο Μητσοτάκη για το
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά τις υπογραφές της τράπεζας Πειραιώς και της Alpha Bank το απόγευμα της Παρασκευής υπέγραψε την συμφωνία με το Mega και η Eurobank.
Σύμφωνα με το protothema.gr, αυτό σημαίνει ότι το επόμενο βήμα είναι και η υπογραφή από την πλευρά της Εθνικής Τράπεζας. Μετά τις τέσσερις υπογραφές ανοίγει ο δρόμος να υπαχθεί η ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ στο άρθρο 106β του πτωχευτικού κώδικα.
Στις 28 Νοεμβρίου συνδικαλιστές – εργαζόμενοι του Mega ενημερώθηκαν σε συνάντηση με τον εκ των μεγαλομετόχων του καναλιού Γιάνη Βαρδινογιάννη, ότι έχει επιτευχθεί μια πρώτη προφορική συμφωνία, η οποία όμως πρέπει να “τρέξει” γρήγορα προκειμένου να προλάβει το Mega να συμμετάσχει στη διαδικασία αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών.
Πριν από περίπου δέκα ημέρες οι πιστώτριες τράπεζες απέστειλαν προς τους μετόχους της εταιρείας τα σχόλια και τις προτάσεις τους επί του επιχειρησιακού σχεδίου που παρέλαβαν.























































