ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυρομαχικά στο Βερολίνο: “Κάποιος θα καθάριζε το κελάρι του και τα βρήκε από τον παππού του”

Πυρομαχικά στο Βερολίνο: “Κάποιος θα καθάριζε το κελάρι του και τα βρήκε από τον παππού του”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι γερμανικές αρχές δεν έχουν κανέναν λόγο να υποπτεύονται ότι δύο τσάντες με σφαίρες που βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής κοντά σε χριστουγεννιάτικη αγορά κι ένα τέμενος στο δυτικό Βερολίνο, σχετίζονται με την προετοιμασία τρομοκρατικής ενέργειας, δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο ίδιος εκπρόσωπος ανέφερε πως το εύρημα δεν θεωρείται ότι συνδέεται ούτε με την χριστουγεννιάτικη αγορά, ούτε με τον χώρο λατρείας.

«Πυρομαχικά ανακαλύπτονται συνεχώς στο Βερολίνο. Κάποιος πιθανόν καθάριζε το κελάρι και βρήκε κάτι που ανήκε στον παππού του», εκτίμησε.

Η Γερμανία έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού εξαιτίας του κινδύνου εξτρεμιστικών επιθέσεων, έναν χρόνο αφότου ένας Τυνήσιος τζιχαντιστής έριξε ένα φορτηγό πάνω στον κόσμο που βρισκόταν σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 άνθρωποι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κάλας: Έκπληξη για τη χρονική στιγμή της αποχώρησης των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Γερμανία

Ρούτε: Οι Ευρωπαίοι «έλαβαν το μήνυμα» Τραμπ – Σε εφαρμογή οι συμφωνίες για τις βάσεις

85η Επέτειος της Μάχης της Κρήτης: Εκδηλώσεις μνήμης από τους Έλληνες Αυστραλίας και Νέα Ζηλανδίας

Πυρά Τραμπ κατά Μερτς: Φτιάξε τη διαλυμένη χώρα σου και άσε το Ιράν

Γερμανία: Παράνομες αυξήσεις καυσίμων σε χιλιάδες πρατήρια

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr