ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, ΕΛΒΟ (Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων),


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ποσό των 2,6 εκατομμυρίων ευρώ θα εκταμιευθεί τις επόμενες μέρες, προκειμένου να καταβληθούν οι μισθοί στους εργαζόμενους της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων, είπε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη συνάντηση που είχε στο γραφείο πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, με αντιπροσωπεία των εργαζομένων στην ΕΛΒΟ.
Ο πρωθυπουργός τους ενημέρωσε ότι έχει ανατεθεί ήδη η επισκευή αστικών λεωφορείων του ΟΑΣΘ στην ΕΛΒΟ και πως συνεχίζονται οι προσπάθειες για την εξεύρεση επενδυτή.
Την ώρα που ο κ. Τσίπρας βρισκόταν στο γραφείο του, συμβασιούχοι του δήμου Θεσσαλονίκης έκαναν διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης.
























































