Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πάτρα: “Αθεόφοβη” 21χρονη αλλοδαπή έκλεβε πορτοφόλια μέσα σε εκκλησία

Πάτρα: “Αθεόφοβη” 21χρονη αλλοδαπή έκλεβε πορτοφόλια μέσα σε εκκλησία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Ορθόδοξη Εκκλησία, Πάτρα,

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα συνολικά πορτοφόλια πρόλαβε να αρπάξει μια «αθεόφοβη» 21χρονη αλλοδαπή στην Πάτρα.

Η δράση της έλαβε χώρα το πρωί της Κυριακής, κατά την διάρκεια της Λειτουργίας μέσα σε Ιερό Ναό της Πάτρας.

Η κλέφτρα μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την πολυκοσμία και πήρε τα πορτοφόλια, τα οποία συνολικά περιείχαν 940 ευρώ.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, την κατάλαβαν και αμέσως ενημερώθηκε η αστυνομία που συνέλαβε την 21χρονη και επέστρεψε τα κλοπιμαία στα θύματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν

Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο

Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)

ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)

Η Γεωργία αποχαιρέτησε τον αναμορφωτή Πατριάρχη Ηλία Β’ – Οικ. Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Ο Πατριάρχης δεν απέθανε, αλλά καθεύδει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr