ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Η Πολωνία ερευνά διασυνδέσεις Ρωσίας-Έπσταϊν: Ο Τουσκ δηλώνει ότι ήταν πιθανότατα κατάσκοπος της Μόσχας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την έγκριση ομαδικών απολύσεων για πρώτη φορά από το Ανωτάτο Συμβουλίο Εργασίας κλήθηκε να σχολιάσει η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη στην πρωινή εκπομπή του Mega.
Η κ. Βούλτεψη τόνισε ότι οι ομαδικές απολύσεις σχετίζονται με την ικανότητα μιας επιχείρησης «να υπάρχει ή να μην υπάρχει» προσθέτοντας πως «αν χρεοκοπήσει η επιχείρηση θα φύγουν όλοι και κανείς δε θα ρωτηθεί».
Επεσήμανε επίσης ότι το Συμβούλιο Εργασίας έχει αυστηρά κριτήρια με τα οποία εξετάζει τα αιτήματα των επιχειρήσεων, οι οποίες θα πρέπει να πείθουν ότι είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. «Πρέπει να είναι πάρα πολλά τα στοιχεία και πάρα πολύ πειστικά», δήλωσε.
Επίσης, κληθείσα να σχολιάσει την επιστολή προς τους δανειστές με τη δέσμευση για τη λήψη νέων μέτρων, η κυβερνητική εκπρόσωπος τόνισε πως δεν είναι κάτι καινούριο και συνοδεύει τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος. Συγκεκριμένα, η κ. Βούλτεψη είπε πως μετά την επίτευξη πρωτογενούς πλεονάσματος και την απόφαση της κυβέρνησης ένα μέρος του να πάει στο κοινωνικό μέρισμα, προκλήθηκε ανησυχία στους δανειστές, οι οποίοι προτιμούσαν «να μείνει ως μαξιλαράκι».
























































