ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Θύμιος δικαιώθηκε: Τι λέει για την απόφαση για την Uber

Ο Θύμιος δικαιώθηκε: Τι λέει για την απόφαση για την Uber
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δικαιωμένος με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της Uber και ομοειδών εταιρειών δηλώνει ο πρόεδρος του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Με δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων κάνει λόγο για δικαίωση για τον κλάδο των ταξί επισημαίνοντας πως η απόφαση, αυτό που λέει, είναι να εφαρμόζονται οι νόμοι.

«Οι διαμεσολαβητές ασκούν υπηρεσία μεταφοράς. Θα πρέπει να καταλάβουν ότι την αστική μεταφορά την κάνει το ταξί» ανέφερε.

Παράλληλα έκανε λόγο για «μία νίκη που ξεκίνησε από τα ταξί της Ευρώπης και από τη χώρα μας», ένας αγώνας που ξεκίνησε το 2015 από τον ίδιο.

«Αυτό που λέγαμε είναι πως θα πρέπει να τηρηθούν οι νόμοι και οι κανονισμοί λειτουργίας του κάθε κράτους μέσα από την οδηγία της ΕΕ, ότι οι αστικές μεταφορές, ασθενοφόρα και αστικά λεωφορεία δεν απελευθερώνονται ούτε κατά το έργο, ούτε κατά τις άδειες, αλλά μόνο με πληθυσμιακή αναλογία. Είναι μια δικαίωση – νίκη για τον κλάδο μας» κατέληξε ο πρόεδρος αυτοκινητιστών ταξί Αττικής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε προοπτική εκτεταμένης συμφωνίας με τη Ρωσία – Η ανθρωπιστική διπλωματία της Μελάνια Τραμπ

Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους

Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη

Ιερά Μονή Σινά: Ποια «συμφωνία» διαλαλεί ο Πρωθυπουργός;

How medieval diplomacy rules the Middle East: The ransom doctrine of buying peace

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr